LIVE PRODUKTION

Når du vælger at få Litemotions til at hjælpe dig med livestreaming, betyder det, at du ikke skal koncentrere dig om andet end at være dig selv.

Optimér din livestreaming med et dedikeret produktionsteam i ryggen

Live streaming er en masse ting, generelt vil vi skræddersy live efter dine præferencer. Ønsker du, at live skal oprettes på Facebook, Youtube, eller en anden platform, vil vi finde ud af det. Vi kan også tilbyde fjerndeltagelse via. For eksempel Teams, betyder det, at du kan sidde hvor som helst og være på Live stream med dine kolleger i studiet alle gør live stream på én gang. Det er muligt for os at oprette et live stream studie på dit firma, men Litemotions har også faciliteter til at gøre det på kontoret.Stream live, del dine videoer og kommenter på PowerPoint-præsentationer mv. i realtid. Med vores ekspertise kan du bruge enhver social medieplatform – privat eller offentlig – til at nå ud til den helt rigtige målgruppe med det helt rigtige udtryk. 

For vi sætter en ære i at etablere den optimale forbindelse mellem afsender og modtager ved hjælp af unikke løsninger inden for livestreaming. Vi kan endda lave et webinar til din virksomhed, hvis det er nødvendigt. 
På den måde er du sikker på at nå dit publikum, når du har noget på hjerte.
Kontakt os

Vores tilgang til at facilitere det optimale livestream for dig

Koncept & idé

Vi ved, hvor vigtigt det er at skille sig ud i virvaret af støj fra digitale medier. Vi hjælper dig med at skabe et unikt koncept til din kampagne – og hvis dit koncept allerede er på plads, hjælper vi dig med at udføre det via et gennemtænkt og effektivt livestreaming-setup.

Breifing

Livestreaming er som kommunikationssituation forskellig fra corporate-, produkt- eller BTS-video. 
Derfor hjælper vi med at sikre, at du er gearet til at præsentere og skabe værdi for dine modtagere i en live-situation. Det gør vi blandt andet gennem briefing om tidsplan, indsigt i præsentationsteknik osv.

Live Streaming

Det er fasen, hvor vi sender dit livestream ud til seerne baseret på den forudgående planlægning og opsætning.
Vi har også mulighed for at lave “behind the scenes”-billeder og -optagelser, der kan bruges til marketing og branding.

Refining

Efter optagelsen kan vi redigere og gemme din livestreaming i en fil, hvis det det, du ønsker. 
Dette er dog en ekstra service til dig, der gerne vil præsentere dit indhold på en bestemt måde. For vælger du streaming via fx Facebook eller YouTube, vil streamet altid være tilgængeligt, efter at du har været live.

Få mest ud af livestreaming

Bag begrebet livestreaming gemmer der sig en række ting, der kredser om synkron kommunikation direkte til en given målgruppe. Men kommunikationen kan foregå på vidt forskellige måder via forskellige digitale kanaler. 
Når du vælger at få hjælp til livestreaming fra os, vil vi skræddersy dit livesetup ud fra dine specifikke præferencer. Ønsker du, at livestreamet skal oprettes på Facebook, YouTube eller en anden platform, vil vi finde ud af det. Vi kan også facilitere fjerndeltagelse som i en professionelt opsat videokonference gennem fx Teams. Det betyder, at du kan sidde hvor som helst og være i direkte forbindelse med dine kolleger i studiet, der alle deltager via integrerede livestreams på én og samme tid. 
Det er muligt for os at oprette et streamingstudie on location i din virksomhed – men hos Litemotions tilbyder vi dig også faciliteter til at gøre det hos os i velfungerende og professionelle rammer.
Kontakt os

Fordele ved at bruge Litemotions til livestreaming

Muligheden for at transmittere livevideo direkte ud til din målgruppe er det nye sort. Og når du vælger Litemotions til at sørge for, at alt kører som smurt og ser helt perfekt ud, er det med til at positionere din virksomhed forrest i feltet af first-movers, der får det største udbytte af de nye teknologiske muligheder. Selv om optagelsen foregår og sendes live, bliver udsendelsen også optaget. Det betyder, at du efter en session har værdifuldt videoindhold i et format, der fastholder dine kunder, samarbejdspartnere og interessenter på den mest effektive måde. Indhold, der kan ses igen og igen. Med livestreaming kan du ramme lige nøjagtig den målgruppe, du ønsker – og bagefter har du desuden mulighed for at få effekten præsenteret af os som overskuelige data, der blandt andet giver dig indblik i, hvor mange der har fulgt interesseret med.
Kontakt os

Kontakt os for at få mest ud af din livestreaming

Når du indgår i et samarbejde med os, betyder det, at du ikke skal koncentrere dig om andet end at være dig selv. Vores tekniske specialister sørger for at koordinere optagelsen og at lyd, lys, video, set og produktion præsenterer dig på den bedst mulige måde. Dermed overlader du alt det tekniske til eksperterne, mens du selv har frit råderum til at tale om dit fagområde – helt uden at du skal bekymre dig om videoen eller den bagvedliggende teknik. Med den frihed fjerner du et ekstra overvejelseslag, som gør, at din kommunikation til målgruppen bliver så klar og skarp som overhovedet muligt. Så kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
Kontakt os

Frequently asked questions

On which platforms can you livestream from?

Pil Nedad

We are able to livestream on almost any platform, including Facebook, Youtube, Vimeo, Microsoft Teams and Google Meet.

How many cameras can you set up and stream from at our event?

Pil nedad

In general however many cameras you want and need for your stream. Usually we use 2 cameras for livestreaming, a Sony A7S iii and a Sony A7S.

Can you overlay title graphics and PowerPoint presentations onto the live stream?

Pil nedad

Yes we can, actually we can do it in many visual ways when live streaming, so talk to us about your wishes and we will make it come true!

Is it possible to edit a livestream afterwards?

Pil nedad

Yes, for an additional cost we can edit mistakes etc. in the live stream, and send it to you, for you to have forever.

How do I engage with my audience on a live stream when I can’t see them as a host?

Pil nedad

Usually we make a Q&A session so that we ensure that no one is left behind questioning the information given in the live stream. This is very effective and gives a good overview for the host/company if the Live stream provided the information as wanted from the beginning.

“I efteråret 2020 valgte vi at have vores fysiske Roadshow for revisorer som et online event på grund af Covid-19-situationen. I to dage live-streamede vi fra Litemotions studio, og alt fungerede upåklageligt. Normalt er vi vært for en hel del webinars for vores kunder på egen hånd, men samarbejdet med Litemotions gav os et endnu bedre professionelt udseende, som har givet feedback fra firmaet Visma e-conomic på indersiden, men også udefra fra vores kunder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi samarbejder med Litemotions. Jibril og Frederikke får de varmeste anbefalinger i deres måde at være professionelle, fleksible og imødekommende på.”
Rie Jørgensen
Senior Marketing Manager, Visma e-conomic
“Litemotions har været en fremragende samarbejdspartner for os, og har hjulpet os under pandemien med at markedsføre vores ekspertiseområder på den bedst mulige måde til eksisterende og potentielle kunder. Derudover har de været en direkte bidragyder til os på Simon-Kucher begynder at livestream begivenheder - noget, der efterfølgende blev spredt til hele kloden, blandt andet på grund af det professionelle indtryk Litemotions produktion giver”
Søren Leth
Consultant,
Simon-Kucher & Partners

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med livestreaming

Kontakt os