Kontakt os

Hold dig ikke tilbage med at kontakte vores team, og vi vil være klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, samt guide dig til den mest passende service.

Hvad kunne du godt tænke dig at høre mere om?
Tak for din henvendelse!
Hovsa! Noget gik galt - du kan altid kontakte os på hej@litemotions.dk

Kontakt information

Udfyld formularen, og vi vil komme tilbage dig inden for 24 timer.
Sølvgade 38F, 1
1307 København K
Denmark
“I efteråret 2020 valgte vi at have vores fysiske Roadshow for revisorer som et online event på grund af Covid-19-situationen. I to dage live-streamede vi fra Litemotions studio, og alt fungerede upåklageligt. Normalt er vi vært for en hel del webinars for vores kunder på egen hånd, men samarbejdet med Litemotions gav os et endnu bedre professionelt udseende, som har givet feedback fra firmaet Visma e-conomic på indersiden, men også udefra fra vores kunder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi samarbejder med Litemotions. Jibril og Frederikke får de varmeste anbefalinger i deres måde at være professionelle, fleksible og imødekommende på.”
Rie Jørgensen
Senior Marketing Manager,
Visma e-conomic
“Jeg startede mit samarbejde med Litemotions i begyndelse af 2019. Siden da har vores samarbejde udviklet sig eksplosivt i en opadgående kurve. I dag er Litemotions en nøglepartner for Focus Nordic, og vores tætte samarbejde skaber mange, værdifulde synergier. En af Litemotions styrker er, at de formår at skabe en relation til deres kunder, samt deres struktur og fleksibilitet, der altid resulterer i et 100% professionelt slutprodukt”.
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager,
Focus Nordic