Forside
Videoproduktion

Videoproduktion

Kontakt os for at fortælle om dine ønsker for din kommende videoproduktion. Vi vender tilbage med svar på din henvendelse inden for 24 timer.
Skab det helt rigige udtryk

Specialister i videoproduktion

Hos Litemotions er vi specialiseret i moderne videoproduktion samt kreative og effektive videocontentløsninger. Hvad enten du ønsker dig en yderst professionel video til brug online eller på tv, en æstetisk imponerende brandingvideo, der stiller skarpt på din virksomheds værdier, eller en kort produktvideo, der skærer ind til benet og viser de unikke fordele, står vores team klar til at assistere dig gennem hele processen – lige fra idefasen til udgivelsen af dit nye videocontent.
Vores kreative og tekniske in-house-talenter er leveringsdygtige i alle facetter af produktionsarbejdet og er både i stand til at realisere dine visioner og hjælpe dig med at finde ud af, hvilke formater og fortællinger der fungerer bedst for at få dit budskab tydeligt igennem. 
Kontakt os
Originalt indhold

Professionel videoproduktion med effekt for øje

Vores faste fokus er at skabe originalt indhold, der viser din målgruppe, hvordan de skal interagere med din virksomhed eller din virksomheds produkt, alt afhængig af, hvilken branche du opererer i. For forskellige produkter eller services kræver naturligvis vidt forskellige tilgange for at bygge det content op, som skaber mest værdi for dig. 
I enhver videoproduktion har vi på den måde altid konvertering eller effekt for øje, når vi bruger vores ekspertise til at bygge bro mellem din virksomhed og dine interessenters behov og interesser. Det gælder uanset, om produktionen er en storladen lyrisk video, som er designet til at skabe brand awareness, eller en produktvideo, der skal skabe konverteringer og engagement. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:
• Kreativ ideudvikling
• Produktion af videocontent i højeste kvalitet
• Brandingvideo, der matcher din virksomheds visuelle identitet
• Animationer og integreret grafik
• Testimonials
• Livestreaming

Videoproduktion fra Litemotions: Vores gennemtestede framework til det perfekte resultat

Koncept & idé
Vi ved, hvor vigtigt det er at skille sig ud i en tid, hvor mængden af nyt content er temmelig overvældende. Vi hjælper dig med at skabe et unikt koncept til din kampagne, der trænger sikkert gennem den kommunikative støj – og hvis dit koncept allerede er på plads, hjælper vi dig med at udføre det på professionel vis.
Produktion
Produktionsfasen er der, hvor vi indfanger det rå videomateriale. Vi lægger vægt på en gnidningsfri og fokuseret produktion, hvor vi bruger den givne tid effektivt. Nøglen til dette: Solid planlægning ved hjælp af vores faste framework, velkendte arbejdsmetoder, arbejdsfordeling og prædefinerede mål.
Postproduktion
Det er her, at kombinationen mellem udstyr og færdigheder virkelig kommer til syne. Fordi vi fokuserer så meget på den kvalitet, der kommer af at optage med det rette udstyr og den værdi, det skaber. Resultatet af dette er en videoproduktion med et værdiskabende udtryk og en høj teknisk kvalitet.
Raffinering
Det sidste skridt er at sørge for, at videoen passer nøjagtigt til dig. Denne fase er til for at sikre, at dit budskab kommer ud gennem videoen, og den vil ske i tæt samarbejde med dig for at justere alt til din smag og dit behov. Det er her, den sidste prik over i'et i videoproduktionen bliver sat, inden arbejdet er færdigt.
Fang målgruppens interesse

Få den største effekt ved at få Litemotions til at assistere med videoproduktion

I den moderne digitale verden, som vi alle er en del af, er det nødvendigt at forstå, at du som digital forbruger bliver mødt af tekst, video og lyd i en uendelig mediestrøm. De kontinuerlige newsfeeds og den mængde af information, der udveksles og passerer hastigt forbi, har sløvet vores opfattelse af det indhold, vi møder til daglig. Forskere kan fortælle os, at vores opmærksomhedsspænd er på cirka otte sekunder, når vi bruger en digital platform – og derfor er video din bedste mulighed for at fange de digitale forbrugeres interesse i forhold til en tekst, hvor du aktivt er nødt til at læse. 
Hos Litemotions hjælper vi dig yderligere med form og udtryk, som skræddersyes til at trænge igennem til netop din målgruppe på den platform, som du ønsker at få præsenteret videoen på.
Kontakt os
Typer

Hvilke typer af videoproduktion arbejder vi med?

Video er en bred betegnelse for de mange forskellige typer af videoer, der findes derude. Hos Litemotions taler vi ofte specifikt om brandingvideo, produktvideo, profilvideo eller salgsfremmende video – og det er netop kendetegnende for, at vi også kan hjælpe dig med den videoproduktion, du søger. For i et hastigt foranderligt medielandskab ændres behovet for nye typer af videoer naturligvis også. 
Så kontakt os i dag for at høre mere om de tekniske muligheder, der skaber den bedste forbindelse med din målgruppe.
Kontakt os
Profesionelt produktionsteam

Få vores professionelle hjælp til at vælge den rigtige type videocontent

Brandingvideoen er til dig, der ønsker at fremvise dit brand. Normalt er denne videotype relateret til produktvideoer, hvor et givent produkt ofte vises. Dette kan ske gennem audiovisuel storytelling, som skaber en følelsesmæssig relation til dit brand. Hvis du har brug for noget mere praktisk, er en profilvideo en oplagt mulighed. 
Med den rette videoproduktion kan du også dele oplysninger til din målgruppe eller dine medarbejdere på en måde, hvor de vil huske den givne information bedre, end de vil huske en rent litterær tekst. Mulighederne er nærmest uendelige, og vi tager gerne en dialog med dig, hvor vi giver dig sparring på, hvilken type videocontent der fungerer bedst.Vi er klar til at hjælpe dig – så kontakt os og lad os skabe noget stort sammen.
Uforpligtende snak

Har du en videoproduktion i tankerne?

Kontakt os!