Om os

I Litemotions beskæftiger vi os med livestreaming- og videoproduktioner. Vi leverer unikke, skræddersyede løsninger i topkvalitet.

Hvem er vi?

Litemotions er et produktionsselskab, der beskæftiger sig med livestreaming og videoproduktion. Vi hjælper dagligt ambitiøse virksomheder i Skandinavien med at skabe højkvalitets livestreams og unikke videoproduktioner, der styrker virksomhedernes interne og eksterne kommunikation og hjælper dem med at skille sig ud fra mængden. Litemotions består af et ungt, fast team og samarbejder med et netværk af de dygtigste freelancere inden for videobranchen.

Services

Idea & Concept

Research
Idea Creation
Planning
Time Scheduling

Production

Setup
Audio
Lighting
Camera Control

Postproduction

Data Management
Audio Editing
Audio Synchronization
Editing
Color Grading
So-me Cut
Evaluation

Du er i godt selskab!

“I efteråret 2020 valgte vi at have vores fysiske Roadshow for revisorer som et online event på grund af Covid-19-situationen. I to dage live-streamede vi fra Litemotions' studie, og alt fungerede upåklageligt. Normalt er vi vært for en hel del webinars for vores kunder på egen hånd, men samarbejdet med Litemotions gav os et endnu bedre professionelt udseende, som har givet feedback fra firmaet Visma e-conomic på indersiden, men også udefra fra vores kunder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi samarbejder med Litemotions. Jibril og Frederikke får de varmeste anbefalinger i deres måde at være professionelle, fleksible og imødekommende på.”
Rie Jørgensen
Senior Marketing Manager,
Visma e-conomic
“Jeg startede mit samarbejde med Litemotions i begyndelsen af 2019. Siden da har vores samarbejde udviklet sig eksplosivt i en opadgående kurve. I dag er Litemotions en nøglepartner for Focus Nordic, og vores tætte samarbejde skaber mange, værdifulde synergier. En af Litemotions' styrker er, at de formår at skabe en relation til deres kunder, samt deres struktur og fleksibilitet, der altid resulterer i et 100% professionelt slutprodukt."
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager,
Focus Nordic