VIDEO PRODUKTION

At Litemotions, we specialize in technological and creative video solutions.

INTRODUKTION TIL Video

'Video' er en bred betegnelse for de forskellige typer af videoer derude. Hos Litemotions taler vi om; branding video, produkt video, corporate video, eller salgsfremmende video, sikker på at der er masser af variationer af hver formular og også masser af andre videotyper, men for Litemotions at være i stand til at komme til en konklusion med en kunde om det ønskede resultat en type video er nødvendig for at blive besluttet på.
Dette vil gøre processen gå meget glattere for os og kunden.
Start project

VORES TILGANG

Koncept & Idé

Vi ved, hvor vigtigt det er at skille sig ud. Vi hjælper dig med at skabe et unikt koncept til din kampagne – Og hvis dit koncept allerede er på plads, hjælper vi dig med at udføre det.

Produktion

Produktionsfasen er der, hvor vi indfanger det rå materiale. Vi lægger vægt på en gnidningsfri og fokuseret produktion. Hvor vi bruger den givne tid effektivt. Nøglen til dette: Solid planlægning og veldefinerede mål.

Post Produktion

Det er her at kombinationen mellem udstyr og færdigheder virkelig kommer til syne. Fordi vi fokuserer så meget på den kvalitet, der kommer fra at optage med det rette udstyr og den værdi det skaber. - Resultatet af dette er en video med et højt udtryk og høj kvalitet.

Raffinering

Det sidste skridt er at sikre, at videoen passer nøjagtigt til dig. Denne fase er til for at sikre, at dit budskab kommer ud gennem videoen. Denne fase vil ske i et tæt samarbejde med dig for at justere alt til din smag. Det er her den sidste prik over i'et bliver sat.

FORDELE VED video

I den moderne digitale verden lever vi nu alle i, og på den ene eller anden måde er en del af, er det nødvendigt at forstå, at du som digital forbruger bliver mødt af tekst, video og lyd. Men den konstante news feed og hurtig information, der udveksles har gjort den menneskelige hjerne doven, i almindelighed, vores opmærksomhed span er 8 sekunder, og derfor en video er det bedste derude for at fange de digitale forbrugere øjne i forhold til en tekst, hvor du aktivt nødt til at læse i forhold til at få oplysninger, der betjenes ved at trykke spille på en video. Litemotions kan hjælpe dig med form, udtryk og fra startmålet, videoen til den platform, som videoen ønskes præsenteret på.

Start project

TYPER AF VIDEO 
VI TILBYDER

Brandingvideoen er til dig, der ønsker at fremvise dit brand! Normalt er denne videotype relateret til produktvideoer, hvor et produkt muligvis vises. Dette kan vises gennem en historie, noget fængslende, som giver en relatable føler for det. Hvis du har brug for noget mere praktikant en corporate video bruges ofte. Del oplysninger til dine medarbejdere på en måde, hvor de vil huske den givne information måde bedre på grund af de visuelle medier, der er fastsat for dem! Igen er mulighederne uendelige, og det er op til dig at beslutte.

Hvis du stadig er i tvivl efter at have læst om de forskellige typer af videoer og muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe! Lad os skabe!

Frequently asked questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing?

Pil nedad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostru. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing?

Pil nedad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostru.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing?

Pil nedad

For at tilføje en begivenhed skal du være udbyder. Du kan læse mere om at blive udbyder på udbyder siden.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostru.

Har du et projekt i tankerne?
Kontakt os!

Start et projekt