Lys til Video

Tag fat i os i dag, hvis du har brug for en videoproduktion, hvor alle elementer spiller sammen for at give dig og din fortælling det ultimative udtryk.

Indhold

Videoproduktion med professionel belysning

Enhver videofotograf ved, at det er lyset, der skaber det perfekte billede. For uden det rette lys-setup får du ikke et professionelt udtryk, som giver den eftertragtede gennemslagskraft til din videooptagelse. Hos Litemotions er vi trænet i den særlige disciplin at analysere lysforholdene og etablere en korrekt opsætning af kunstig belysning, der får dig og din virksomhed til at tage sig ud på den bedste måde. Det gælder uanset, om der er tale om et webinar, andre former for livestreaming eller produktion af en præsentationsfilm og lignende.
Nogle gange kan det naturlige lys være en gave. Andre gange kan det være den største fjende. Hos Litemotions kender vi til alle facetter af at skabe lys til videooptagelser, som giver mening og understøtter formidlingen og præsentationen af budskabet. Vores erfaring understøttes af vores professionelle lysudstyr, der kan bruges til at skabe forskellige typer af belysning med forskellig effekt, der afspejler hensigten og formålet med din videoproduktion.

Derfor er vi også i stand til at skabe de perfekte optagelser i alle slags miljøer – hvad enten vi optager on location hos din virksomhed, udendørs eller i vores eget videostudie i København SV, hvor vi også kan arbejde med vidt forskellige indstillinger.

Lys er ikke bare lys

Arbejdet med at undgå uønskede skyggevinkler og skabe den perfekte kombination af keylight, fill-light og backlight er én ting. En anden er at bruge de digitale værktøjer konstruktivt til at skabe det optimale udtryk gennem kontrollen med farvetemperaturer, kontrast og colorgrading mv. 
Hos Litemotions tager vi alle elementer i din videoproduktion alvorligt. Så tag fat i os i dag, hvis du har brug for en video, hvor alle elementer spiller sammen for at give dig og din fortælling det ultimative udtryk.

Uforpligtende snak

Har du en produktion i tankerne?

Tag fat i os i dag, hvis du har brug for en videoproduktion, hvor alle elementer spiller sammen for at give dig og din fortælling det ultimative udtryk.
Kontakt os