Forside
Videoproduktion
Undervisningsfilm

Undervisningsfilm

Går du med tanker om at få produceret en undervisningsfilm, der giver værdi for både dig og din målgruppe? Vi klarer hele processen for dig.

Indhold

Skab de optimale forhold for læring

Når det handler om at skabe effektiv læring, findes der ikke meget i dag, der matcher en velproduceret undervisningsfilm eller instruktionsvideo. Derfor er der også mange, der søger svar i en video, når de søger information eller viden på nettet. Og det er der god grund til. For det gode videomateriale er med til at fastholde modtagerens fokus og formidle informationer, der fæstner sig bedre hos bestemte målgrupper end ren litterær tekst.  

Nøglen til den optimale læring er kombinationen af de sanser, der påvirkes i læringsprocessen. Når læringen stimuleres både ved hjælp af visuelle indtryk og lyd, er det ofte et mere effektivt redskab til at formidle den viden, du gerne vil give videre. Det kan både være i form af en undervisningsfilm, der skal lære en given modtager noget fagligt – men det kan også være en instruktionsvideo, hvor du skal forklare en modtager noget om brugen af et bestemt produkt, noget software eller noget helt tredje.

Uforpligtende snak

Har du en undervisningsfilm i tankerne?

Går du med tanker om at få produceret en undervisningsfilm, der kan give værdi for dig og din målgruppe? Så kontakt os i dag og hør mere om mulighederne. Vi kan både producere video on location hos dig – men du er også velkommen til at bruge vores studiefaciliteter i København SV.
Kontakt os