Forside
Livestreaming

Livestreaming

Når du vælger at få Litemotions til at hjælpe dig med livestreaming, betyder det, at du ikke skal koncentrere dig om andet end at være dig selv.
Skab det helt rigige udtryk

Optimér din livestreaming med et dedikeret produktionsteam i ryggen

Live streaming er en masse ting, generelt vil vi skræddersy live efter dine præferencer. Ønsker du, at live skal oprettes på Facebook, Youtube, eller en anden platform, vil vi finde ud af det. Vi kan også tilbyde fjerndeltagelse via. For eksempel Teams, betyder det, at du kan sidde hvor som helst og være på Live stream med dine kolleger i studiet alle gør live stream på én gang. Det er muligt for os at oprette et live stream studie på dit firma, men Litemotions har også faciliteter til at gøre det på kontoret. Stream live, del dine videoer og kommenter på PowerPoint-præsentationer mv. i realtid. Med vores ekspertise kan du bruge enhver social medieplatform – privat eller offentlig – til at nå ud til den helt rigtige målgruppe med det helt rigtige udtryk.

For vi sætter en ære i at etablere den optimale forbindelse mellem afsender og modtager ved hjælp af unikke løsninger inden for livestreaming. Vi kan endda lave et webinar til din virksomhed, hvis det er nødvendigt.
På den måde er du sikker på at nå dit publikum, når du har noget på hjerte.
Kontakt os

Vores tilgang til at facilitere det optimale livestream for dig

Koncept & idé
Vi ved, hvor vigtigt det er at skille sig ud i virvaret af støj fra digitale medier. Vi hjælper dig med at skabe et unikt koncept til din kampagne – og hvis dit koncept allerede er på plads, hjælper vi dig med at udføre det via et gennemtænkt og effektivt livestreaming-setup.This is some text inside of a div block.
Breifing
Livestreaming er som kommunikationssituation forskellig fra corporate-, produkt- eller BTS-video. Derfor hjælper vi med at sikre, at du er gearet til at præsentere og skabe værdi for dine modtagere i en live-situation. Det gør vi blandt andet gennem briefing om tidsplan, indsigt i præsentationsteknik osv.
Live Streaming
Det er fasen, hvor vi sender dit livestream ud til seerne baseret på den forudgående planlægning og opsætning.
Vi har også mulighed for at lave “behind the scenes”-billeder og -optagelser, der kan bruges til marketing og branding.
Refining
Efter optagelsen kan vi redigere og gemme din livestreaming i en fil, hvis det det, du ønsker. 
Dette er dog en ekstra service til dig, der gerne vil præsentere dit indhold på en bestemt måde. For vælger du streaming via fx Facebook eller YouTube, vil streamet altid være tilgængeligt, efter at du har været live.
Skræddersyet Setup

Få mest ud af livestreaming

Bag begrebet livestreaming gemmer der sig en række ting, der kredser om synkron kommunikation direkte til en given målgruppe. Men kommunikationen kan foregå på vidt forskellige måder via forskellige digitale kanaler. 
Når du vælger at få hjælp til livestreaming fra os, vil vi skræddersy dit livesetup ud fra dine specifikke præferencer. Ønsker du, at livestreamet skal oprettes på Facebook Live, YouTube eller en anden platform, vil vi finde ud af det. Vi kan også facilitere fjerndeltagelse som i en professionelt opsat videokonference gennem fx Teams. Det betyder, at du kan sidde hvor som helst og være i direkte forbindelse med dine kolleger i studiet, der alle deltager via integrerede livestreams på én og samme tid. 
Det er muligt for os at oprette et streamingstudie on location i din virksomhed – men hos Litemotions tilbyder vi dig også faciliteter til at gøre det hos os i velfungerende og professionelle rammer.
Kontakt os
Fordele

Fordele ved at bruge Litemotions til livestreaming

Muligheden for at transmittere livevideo direkte ud til din målgruppe er det nye sort. Og når du vælger Litemotions til at sørge for, at alt kører som smurt og ser helt perfekt ud, er det med til at positionere din virksomhed forrest i feltet af first-movers, der får det største udbytte af de nye teknologiske muligheder. 
Selv om optagelsen foregår og sendes live, bliver udsendelsen også optaget. Det betyder, at du efter en session har værdifuldt videoindhold i et format, der fastholder dine kunder, samarbejdspartnere og interessenter på den mest effektive måde. Indhold, der kan ses igen og igen. Med livstreaming kan du ramme lige nøjagtig den målgruppe, du ønsker – og bagefter har du desuden mulighed for at få effekten præsenteret af os som overskuelige data, der blandt andet giver dig indblik i, hvor mange der har fulgt interesseret med. 
Kontakt os
Uforpligtende snak

Kontakt os for at få mest ud af din livestreaming

Når du indgår i et samarbejde med os, betyder det, at du ikke skal koncentrere dig om andet end at være dig selv. Vores tekniske specialister sørger for at koordinere optagelsen og at lyd, lys, video, set og produktion præsenterer dig på den bedst mulige måde. Dermed overlader du alt det tekniske til eksperterne, mens du selv har frit råderum til at tale om dit fagområde – helt uden at du skal bekymre dig om videoen eller den bagvedliggende teknik.
Med den frihed fjerner du et ekstra overvejelseslag, som gør, at din kommunikation til målgruppen bliver så klar og skarp som overhovedet muligt. Så kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
Kontakt os