Videokonference

Når du indgår i et samarbejde med Litemotions, er det en investering i, at din videokonference kører præcis, som den skal. Læs om mulighederne her.

Indhold

Få hjælp til at skabe rammerne for den perfekte videokonference

Hos Litemotions koncentrerer vi os om to ting. For det første bringer vi naturligvis den tekniske ekspertise i spil, når du skal have sat den optimale videokonference op. Det gælder for alle aspekter i produktionen; billede, lyd, lys, software og netværksforbindelser. For det andet sørger vi for, at du kan koncentrere dig fuldt om den interpersonelle formidling. Resten kan du trygt overlade til os. For når du indgår i et samarbejde med Litemotions, er det en investering i, at alting kører præcis, som det skal.
Noget af det, vi kan hjælpe dig med i forhold til afvikling af videokonference, er blandt andet:

• At tage os af alle facetter i videoproduktionen (billede, lyd, lys, produktion, design mv.)
• At få konferencen til at afspejle din virksomheds identitet
• Engagementskabende redskaber som fx live-polls
• Redigering af videokonference til afspilning senere
• Analyse af deltagelse, rækkevidde og effekt

Vores tilgang til at skabe de perfekte rammer for en moderne og velfungerende videokonference tager udgangspunkt i vores altomfattende erfaring i at skabe liveproduktioner samt den relevante behandling af nøje udvalgt teknisk udstyr. For vi er ikke bare et hold af videofotografer og teknikere, der har tillært os at lave liveproduktioner som fx online-konferencer – vi er et specialiseret produktionsselskab, der er bygget op omkring vores specifikke ekspertise i at producere livevideo, der sendes ud til målgruppen online synkront. På en måde skaber vi den tætteste digitale forbindelse til de mennesker, du gerne vil i direkte kontakt med.

Hvorfor har du brug for Litemotions til at sætte en videokonference op for dig?

I kraft af den eksplosive udvikling af digital teknologi og netværksmuligheder har de fleste mennesker i dag muligheden for at gå live med et hurtigt greb i lommen. Men med vores services har du mulighed for skille dig ud fra mængden med et topprofessionelt udtryk med et utal af tekniske muligheder, der får din virksomhed forrest i feltet ved hjælp af innovativ teknologi og vores unikke faglighed. En faglighed, hvor du kan komme med dine ønsker og behov – og så sætter vi din videokonference op, som du gerne vil have den. Vi er naturligvis også til rådighed for faglig sparring, hvor vi altid vil give dig vores indsigt i og bud på, hvad der fungerer bedst i den situation, du står i.

Brug vores ekspertise og erfaring til din egen fordel og glæd dig til at invitere dine konferencegæster ind i et brandet onlineunivers, der præsenterer din virksomhed på den allerbedste måde. Vi giver dig og dine gæster en sammenhængende digital oplevelse, der går langt ud over den gængse webkameraløsning – helt uden at du behøver at røre en finger.

Uforpligtende snak

Kontakt os for at give dine modtagere den bedste videokonference

Helt fra den spæde begyndelse og til slutningen vil vi arbejde fokuseret på at skabe den bedste oplevelse for dig. Så er du allerede nu i overvejelsesfasen om en kommende videokonference, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Kontakt os