Webinar

Med vores hjælp kan du koncentrere dig om at formidle værdien af din faglighed i dit webinar uden at skulle bekymre dig om teknikken. Kontakt os nu.
Dedikeret Produktionsteam

Få hjælp til at facilitere det bedste webinar

Mange virksomheder bruger i stigende grad webinarer til at nå deres målgruppe. Og effekten er både markant og interessant. Hvis du har brug for vejledning i at afvikle det perfekte webinar, kan vi hjælpe dig. Med vores speciale i produktion af live-events og lyd-, lys- og kameraudstyr, der er nøje udvalgt til professionel livestreaming, er vi gearet til at danne rammerne for den optimale løsning for dig – en løsning, du desuden kan få gavn af som always-on content efterfølgende.  
Med vores hjælp kan du koncentrere dig fuldt ud om at formidle værdien af din faglighed uden at skulle bekymre dig den mindste smule om det tekniske aspekt. 
Kontakt os
Få dit budskab ud i verden

Nå ud til dit kernepublikum med et professionelt tilrettelagt webinar

Hos Litemotions forstår vi funktionen af det gode webinar og kender alt til webinarets rolle inden for moderne marketing. Vi kender således til formatets muligheder og bruger altid vores erfaring og vores metodiske tilgang til at sikre det gode resultat. Vores tekniske udstyr er designet til kommunikationsformen i et webinar. Det betyder, at du har alle muligheder for at interagere med dit publikum via grafik, afstemninger, integrering af andre medietyper mv.
Den fleksibilitet, vi tilbyder dig, skaber et unikt digitalt formidlingsrum, som vil fastholde alle webinardeltageres fokus gennem stabilitet i produktionen og den tekniske kvalitet, der giver den optimale overlevering af information til din målgruppe.
Kontakt os i dag for at få uforpligtende sparring om, hvordan vi kan tilrettelægge det optimale webinar for dig og din virksomhed.
Webbaseret Seminar

Hvad er et webinar?

Et webinar er – som navnet også antyder – et webbaseret seminar. Webinaret er et online event, der oftest afholdes af en virksomhed eller en organisation, og som kan følges af individuelle brugere fra hver deres computer via en internetforbindelse. 
Der findes flere forskellige softwareløsninger, hvor vedkommende, der afholder webinaret, kan præsentere PowerPoint-slides, hjemmesider eller andet medieindhold i livestreamet – og der er også mulighed for, at publikum kan interagere i realtid ved hjælp af kommentarer eller afstemninger og lignende. Ofte styres kommentarerne og produktionen i øvrigt af en moderator – altså en anden end den eller dem, der taler.
Med Litemotions i ryggen får du adgang til alle de tekniske muligheder, der aktuelt findes inden for afholdelse af webinar. Desuden kan du forvente den bedste tekniske kvalitet og stabilitet i en proces, hvor der er mange fejlkilder og faldgruber. Vi kan desuden sørge for, at du får webinaret som en optagelse i et digitalt filformat, der kan tilgås senere på din virksomheds hjemmeside eller intranet, så den bliver ved med at skabe høj værdi for din målgruppe eller dine interessenter.
Som afsender har du naturligvis mulighed for at indgå i produktionsdesignet på forskellige niveauer. Du kan trygt overlade det hele til os – eller du kan få os til at realisere de visioner, du har til dit kommende webinar; så sørger vi for at realisere konceptet for dig med udgangspunkt i vores udstyr og ekspertise.
Kontakt os
Uforpligtende snak

Har du et webinar i tankerne?

Kontakt os!